AFITOS

Afitos je predivno tradicionalno primorsko mesto na severoistoku Kasandre,udaljeno samo 80 km od Soluna, koje privlači mnogobrojne turiste iz celog sveta, ali uspeva da zadrži tradicionalni karakter. Izgrađen je na uzvišici iznad mora, do plaže se ide ruralnom stazom. Zbog očuvanja tradicionalne arhitekture, kuće su sagrađene od kamena i putevi su popločani. Posetioci mogu da se kupaju na prekrasnoj gradskoj plaži ili na plažama okolnih mesta. Afitos ima mnogo taverni, barova i kafića gde se služe lokalni specijaliteti i osvežavajući kokteli od jutra do kasno u noć, a smeštaja je u izobilju, jer Afitos nudi mnoštvo hotela, Afitos, iliti Afito kako Grci kažu, je po mom misljenju najlepše mesto na Kasandri.

 

VILA IKAROS

IKAROS_CENE

2 S – DVOKREVETNI STUDIO (FRANCUSKI LEŽAJ ILI DVA SINGLA) MOGU BORAVITI DVE ODRASLE OSOBE I 1 DETE DO 6 GODINA U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU

3 S – TROKREVETNI STUDIO (FRANCUSKI LEŽAJ + 1 SINGL LEŽAJ, ILI TRI SINGL LEŽAJA) , MOGU BORAVITI TRI ODRASLE + 1 DETE DO 6 GODINA U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU, ILI DVE ODRASLE OSOBE I DVA DETETA DO 6 GODINA STAROSTI U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU

 

Vila Ikaros je sagrađen u tradicionalnom stilu i nalazi se na 250 metara od plaže. Centar mesta sa restoranima i barovima udaljen je svega 100 metara.  Poseduje trokrevetne studije sa pogledom na more i bočno na more, sa strukturom francuski + jedan singl ležaj. Studiji su opremljeni čajnom kuhinjom sa priborom za kuvanje i frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom. Takođe poseduju TV i klimu, koja se ne doplaćuje.

 

Teritorijalne doplate:

30 EURA  – SUBOTICA, SOMBOR , LOZNICA

25  EURA  – ŠABAC,  BOR, ZAJEČAR

20 EURA  – ZRENJANIN, KNJAŽEVAC

15  EURA  – UŽICE, NOVI SAD

10 EUR – KRAGUJEVAC

U slučaju nedovoljnog broja putnika za polazak busa iz navedenih mesta, Organizator zadrzava pravo da transfer do mesta postavke autobusa obavi, TAXIJEM, KOMBIJEM, SPRINTEROM ili REDOVNOM LINIJOM.

 

POPUSTI I NAČIN OBRAČUNA – PAKET

 • Kreveti su „grčki standard’ u svim vilama.
 • DVA deteta do 6  godina mogu koristiti jedan zajednički ležaj.
 • JEDNO dete do 6  godina može koristiti zajednički ležaj sa odraslom osobom, u pratnji dve odrasle osobe.
 • DETE do 6 godina na sopstvenom ležaju, ostvaruje popust od 20% od paketa i ima sedište u busu,  ISKLJUČIVO U PRATNJI DVE ODRASLE  OSOBE.
 • JEDNA ODRASLA + JEDNO DETE bilo kog uzrasta plaća punu cenu paketa i ne ostvaruje nikakav popust.
 • JEDNA ODRASLA osoba plaća jedan paket i ima popust 30% na drugi paket, i ima jedno sedište u autobusu.
 • SPAJANJE DVE SMENE umanjuje se na ime prevoza -15 eura  od ukupnog obračuna dva paketa po osobi odnosno paketu, u slučaju spajanja 3 smene onda se umanjuje   -30 eura od ukupnog obračuna po osobi, na ime prevoza.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ili dva deteta do 6 godina na zajedničkom ležaju.
 • U slučaju da neke od osoba koriste pored sopstvenog prevoza i bus prevoz, u tom slučaju plaćaju RT bus kartu po ceni  od 70 e  kao korisnici aranžmana.

 

POPUSTI I NAČIN OBRAČUNA – SOPSTVENI PREVOZ

 • Kreveti su „grčki standard’ u svim vilama.
 • U svakoj od smeštajnih jedinica mogu boraviti onoliko odraslih osoba koliko ima ležajeva.
 • Bez obzira  na manji broj osoba koje ce boraviti u studiu cena po smeštajnoj jedinici ostaje ne promenjena.
 • Kod kupovine aranžmana po smeštajnoj jednici, sva imena putnika koji će boraviti u STD moraju biti navedena u VOUCHERU, ukoliko se na licu mesta pojavi  osoba koja nije navedena u VOUCHERU neće moći boraviti u STD jer joj smeštaj neće odobriti predstavnik.
 • Za SPAJANJE DVE SMENE sa sopstvenim prevozom odobrava se umanjenje  – 5% od cene druge spojene smene.
 • Za SPAJANJE TRI SMENE sa sopstvenim prevozom odobrava se umanjenje  – 5% od cene druge i trece spojene smene.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje  paket  aranžman, koje mogu biti niže ili više od navedenih u tabeli.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ili dva deteta do 6 godina u jednom  zajedničkom ležaju.
 • U slučaju da neke od osoba koriste pored sopstvenog prevoza i bus prevoz, u tom slučaju plaćaju RT bus kartu po ceni  od 40 e  kao korisnici  aranžmana.

PRIMENA JEDNOG POPUSTA ISKLJUČUJE SVE OSTALE POPUSTE ILI AKCIJE

 

PROGRAM PUTOVANJA – PAKET

1.  dan – Beograd ili Čačak, Beograd sastanak na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, iz Čačka sastanak na parkingu Roda Centra, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 11. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 12. dan napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 18.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 13. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00h . KRAJ USLUGA.

 

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ

1.dan – 11. Dana  boravak u izabranoj vili odnosno izabranom mestu  – letovalištu. 11 – dan je i poslednji dan boravka. Napuštanje std ili app najkasnije do 09,00 časova. Odjava kod predstavnika agencije ili ino partnera i predaja ključeva od smeštajne jedinice u kojoj su putnici boravili. KRAJ  USLUGA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u eurima, a plaćanje isključivo u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke  Unicredit banke, na dan uplate.

 

UKLJUČENO U CENU:

Autobuski prevoz visokopodnim – turističkim autobusom, kod paket aranzmana. Boravak od 11 dana (10 noćenja) sa izabranom uslugom, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

NIJE UKLJUČENO U CENU:

Međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi, usluge koje nisu predviđene programom i troškovi

Fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera – MITA TRAVEL, koriscenje AC – doplata na licu mesta u svim vilama  5 eura dnevno po uređaju.

 

NAČIN PLAĆANJA:

U celosti prilikom kupovine aranžmana, uz primenu popusta za plaćanje u celosti ukoliko u tom trenutku postoji takav popust.

30% PRILIKOM REZERVACIJE , OSTATAK DO POLASKA 15 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA U JEDNAKIM MESEČNIM RATAMA.

POPUSTI i akcijske cene će se plaćati  onako kako je na samoj akciji  definisano i primenjuju se od i do datuma koji je naveden.

 

PREVOZ:

ZA SVE KORISNIKE ARANŽMANA DODATNO SEDIŠTE 40 EUR

ZA SEDIŠTA PO IZBORU – DOPLATA PO SEDIŠTU JE 10 EURA, putnik može birati od trenutno raspoloživih slobodnih sedišta

 

CENA BUS PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ BEZ OBZIRA NA UZRAST:

NOVI SAD  kod lokomotive  oko 15,00

70 EUR – prevoz u oba smera

50 EUR – prevoz u jednom smeru

BEOGRAD sa parkinga preko puta BUVLJAKA  oko 17,00 ; ČAČAK  sa parkinga Roda Centra oko 17,00

55 EUR – prevoz u oba smera

40 EUR – prevoz u jednom smeru

 NIŠ  sa parkinga TEMPA oko 21,00

45 EUR – prevoz u oba smera

30 EUR – prevoz u jednom smeru

Uz cenovnik važe opšti uslovi putovanja organizatora.