SKIATOS – LAST MINUTE

Termin: 21.06. – 30.06.2016

Cena obuhvata: avion + transfer + smeštaj

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: BEOGRAD – SKIATOS Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona. Predviđeno poletanje aviona za SKIATOS po lokalnom vremenu u 05:40 h (Air Serbia-JU5230). Po dolasku na SKIATOS, transfer do apartmana / hotela. Usluga prema programu.

2.– 9. dan: SKIATOS Usluge prema programu.

10. dan: SKIATOS – BEOGRAD Po odjavljivanju iz apartmana / hotela, transfer do aerodroma i let do Beograda.

 

HOTEL

USLUGA

SMEŠTAJ

CENA

ELPINIKI studija 2* – Troulos

najam apartmana

Studio 1/2

199 €

3. odrasla osoba

99 €

1. dete od 2 do 12 god.

99 €

Apartman 1/4+1

(min. 4 osobe)

199 €

3. i 4. odrasla osoba

179 €

5. odrasla osoba

99 €

1. i 2. dete 2 – 12 god.

99 €

3. dete 2 – 12 god.

99 €

GOLDEN BEACH hotel 2* – Koukounaries

noćenje sa doručkom

1/2 soba

299 €

3. odrasla osoba

259 €

1. dete od 2 do 12 god.

199 €

MANOLAS studija 2* – Skiathos grad

najam studija

1/2 studio

235 €

Legenda:

RR – “room rent“  ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; BB – “bed & breakfast“ ili noćenje sa doručkom; HB – “half board“ ili polupansion (doručak i večera); pax – putnik (odnosi se i na odrasle i na decu); adl – odrasla osoba; chd – dete od 2 do 12 ili 13 ili 14 godina (u zavisnosti od cenovne politike hotela); inf – beba do 2 nepune godine starosti; GV – “garden view“ ili pogled bašta ili dvorište; SSV – “side sea view“ ili delimičan pogled more ili “pogled more sa strane“; SV – “sea view“ ili pogled more; LV – “inland view“ ili pogled kopno; DBL – standard dvokrevetna soba; TRPL – standard trokrevetna soba; Superior soba – soba veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne sobe; STD – “studio“ smeštajna jedinica koja u sklopu spavaće sobe poseduje i čajnu kuhinju; APP – “Apartman“ smeštajna jedinica koja ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje ili dnevnog boravka; 1-bedroom – “2-sobni“ sastoji se iz 1 spavaće sobe + dnevnog boravka; 2-bedroom – “3-sobni“ sastoji se iz 2 spavaće sobe + dnevnog boravka;

 

Napomene:

Elpiniki studios – Troulos: klima se doplaćuje na licu mesta 6 EUR dnevno po sobi; Lake Studios – Koukounaries: klima se doplaćuje na licu mesta 6 EUR dnevno po sobi; Golden Beach – Koukounaries: klima se doplaćuje na licu mesta 7 EUR dnevno po sobi;

 

Dodatne napomene:                 

 • Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS (ukoliko određeni hotel svojim uslovima ne propisuje drugačije);
 • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
 • U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

 

Aranžman obuhvata:

 • Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – SKIATOS – Beograd;
 • 9 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
 • Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;
 • Usluge predstavnika na ostrvu;
 • Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

 

Aranžman ne obuhvata:

 • Aerodromske takse:

aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god: 15,30 EUR – plaćanje u agenciji;

aerodrom SKIATOS – odrasli i deca od 5 do 12 god: 22 EUR – plaćanje u agenciji;

DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo):0,98 EUR – plaćanje u agenciji;

deca od 0 do 2 god: besplatno;

YQ taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (doplata za poskupljenje goriva): 10 EUR – plaćanje u agenciji. Iznos YQ takse je podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. Plaćanje ove doplate je obavezno i za putnike koji su aranžman platili u celosti pre njenog uvođenja.

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;
 • Fakultativne izlete i ekskurzije;
 • Individualne troškove putnika.
 • Dinarski deo aranžmana, 2000 dinara plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine – plaćanje u agenciji

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE  INTESA NA DAN UPLATE

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina
 • Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate

 

VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I SKIATOS I AVIO KOMPANIJE AIR SERBIA.

 

NAPOMENE:

 • Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min. prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.
 • U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno.
 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

 

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

 

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

 

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedevoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

 

Opis smeštaja:

Elpiniki studija

Lokacija: Vila Elpiniki je udaljena oko 200 m od peščane plaže, u zalivu Trulos, 11 km od centra grada Skijatosa, 10 km od aerodroma. Apartmani se nalaze u mirnom delu mesta, na blagom uzvišenju okruženi maslinama i borovinom.

Smeštaj: • Kuhinja • Kupatilo • Klima uređaj uz doplatu • Balkon • Frižider.

Dodatni sadržaj: Vila u svom sastavu ima i dvorište sa bazenom i ležaljkama, Wi-Fi internet

Golden Beach hotel

Lokacija: Hotel Golden Beach se nalazi  u Koukounariesu, 500m od Koukounaries plaže i 650m od Agia Eleni plaže. Grad Skijatos se je udaljen 14km a aerodrom 15km. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela, dok je najbliži market udaljen 400m od hotela.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 60 soba koje su uredjene u tradicionalnom grčkom stilu i sadrže kupatilo sa tušem, tv, mini frižider (plaća se), klimu (plaća se), balkon ili terasu.

Dodatni sadržaj: Restoran pored bazena, bar pored bazena, bazen, parking za goste hotela, sef na recepciji uz doplatu, wi-fi konekciju u lobiju.

Manolas studija

Lokacija: Manolas studija se nalaze u gradu Skijatosu, oko 700 m od centralne ulice Papadimantis i oko 250 m od šetališta stare luke gde se nalaze taverne i kafei. Udaljeni su od plaže Megali Ammos oko 2 km. Objekat se nalazi na idealnom mestu za goste koji žele da budu smešteni u gradu, jer ima obezbeđen parking koji je na raspolaganju gostima vile besplatno.

Smeštaj: Poseduje dvokrevena studija koja u svom sastavu imaju čajnu kuhinju, TV i toalet (T/WC) i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta.

Sadržaj: Gosti mogu koristiti i bazen (uz obavezu bar jednog pića) u malom susednom sportskom (teniskom) centru.