Najlepši meandri sveta  – rezervat prirode Uvac

Beograd – Uvac – Sjenica – Zlatar – Zlatibor – Beograd 

Termin: 06.08. – 07.08.2016.

2 dana / 1 noćenje / autobusom

 

Program putovanja:

1.dan: Beograd – Uvac – Sjenica

Polazak iz Beograda oko 07:00 sa dogovorenog mesta (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pre polaska) . Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. U povratku kupanje u kanjonu ispod srednjovekovne tvđave Klek (u zavisnosti od vremenskih uslova). Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira. Fakultativno, safari od 20 minuta u jednom smeru po livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac Molitva, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u autobus. Odlazak do hotela Borići u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj. Noćenje.

2.dan: Zlatar – Zlatibor – Beograd

Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 200m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde odlazimo u fakultativnu posetu selu Mušvete (ili odmor na Zlatiboru) na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu. Poseta preduzeću Aćim koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina. Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Odmor i kafa na Zlatiboru. Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

Cena aranžmana: 39 eura

1/1 soba isključivo na upit

 

Način plaćanja: 

– dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,

– platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD

– 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2  rate čekovima,  realizacija čekova  10. ili 20. u mesecu

 

Aranžman obuhvata:

– Prevoz  turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se određuju prema prijavi

– 1 noćenje sa doručkom u hotelu Borići u Sjenici(1/2 ,1/3 sobe) sa TV-om, TWC, fenom. Hotel je u procesu kategorizacije. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja uz izbor nekoliko vrsta jela.

– Usluge vodiča u svakom autobusu

– Troškove organizacije putovanja.

 

Aranžman ne obuhvata:

– Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu – 1650 din

– Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem 500 din

– Safari džipovima do vidikovca Molitva – 950 din

– Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 650 din

– Individualne troškove putnika

 

Fakultativni izleti Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Smeštaj:  u hotelu Borići u Sjenici (1/2 ,1/3 sobe) sa TV-om, TWC, fenom. Hotel je u procesu kategorizacije. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja uz izbor nekoliko vrsta jela.

 

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA
OTKAZ 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA