EVIA – OREOI – LETO 2016

 

Antički primorski gradić Oreoi gotovo da se spojio sa mestom Neos Pyrgos. Slikovita zaklonjena luka na ulasku u zaliv koja je tokom vekova bila česta meta piratskih napada, značajno je proširena i poboljšana. Ovom mestu sa dugom peščanom plažom, posebnu notu šarma daje primorska pešačka zona sa mnogobrojnim kafeima i restoranima i stolovima tik uz more. U izgradnji modernog grada Oreoi-a pečat daju bavarski stručnjaci koji će sredinom 19. veka primenjivati nove urbane planove gradnje i uređenja. Na plaži Oreoi-a, 1965. je iskopana 3,2m duga mermerna statua bika koja datira iz 290-280 g pne. i danas je izložena kraj crkve u blizini luke.

 

STUDIO HOTEL PORTO CAIRIS

 

STUDIO_HOTEL

2 S – DVOKREVETNI STUDIO (FRANCUSKI LEŽAJ ILI DVA SINGLA) MOGU BORAVITI DVE ODRASLE OSOBE I 1 DETE DO 6 GODINA U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU

3 S – TROKREVETNI STUDIO (FRANCUSKI LEŽAJ + 1 SINGL LEŽAJ, ILI TRI SINGL LEŽAJA) , MOGU BORAVITI TRI ODRASLE + 1 DETE DO 6 GODINA U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU, ILI DVE ODRASLE OSOBE I DVA DETETA DO 6 GODINA STAROSTI U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU

 

Hotel studio PORTO CAIRIS se nalazi na sopstvenoj plaži (ovog leta uredjena plaža), ima sopstveni parking u okviru dvorišta hotela. Hotel poseduje recepciju kao i loby bar, kao i mogućnost da u recepcionom delu sami gosti sebi pripreme sebi piće, skuvaju kafu ili čaj i sl. Studiji su opremljenim novim nameštajem, mini kuhinja svim neophodnim posudjem i priborom. Smeštajni kapaciteti agencije su na I spratu.

 

Teritorijalne doplate:

30 EURA  – SUBOTICA, SOMBOR , LOZNICA

25  EURA  – ŠABAC,  BOR, ZAJEČAR

20 EURA  – ZRENJANIN, KNJAŽEVAC

15  EURA  – UŽICE, NOVI SAD

10 EUR – KRAGUJEVAC

U slucaju nedovoljnog broja putnika za polazak busa iz navedenih mesta, Organizator zadrzava pravo da transfer do mesta postavke autobusa obavi, TAXIJEM, KOMBIJEM, SPRINTEROM ili REDOVNOM LINIJOM.

 

POPUSTI I NAČIN OBRAČUNA – PAKET

 • Kreveti su „grčki standard’ u svim vilama.
 • DVA deteta do 6  godina mogu koristiti jedan zajednički ležaj.
 • JEDNO dete do 6  godina može koristiti zajednički ležaj sa odraslom osobom, u pratnji dve odrasle osobe.
 • DETE do 6 godina na sopstvenom ležaju, ostvaruje popust od 20% od paketa i ima sedište u busu,  ISKLJUČIVO U PRATNJI DVE ODRASLE  OSOBE.
 • JEDNA ODRASLA + JEDNO DETE bilo kog uzrasta plaća punu cenu paketa i ne ostvaruje nikakav popust.
 • JEDNA ODRASLA osoba plaća jedan paket i ima popust 30% na drugi paket, i ima jedno sedište u autobusu.
 • SPAJANJE DVE SMENE umanjuje se na ime prevoza -15 eura  od ukupnog obračuna dva paketa po osobi odnosno paketu, u slučaju spajanja 3 smene onda se umanjuje   -30 eura od ukupnog obračuna po osobi, na ime prevoza.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ili dva deteta do 6 godina na zajedničkom ležaju.
 • U slučaju da neke od osoba koriste pored sopstvenog prevoza i bus prevoz, u tom slučaju plaćaju RT bus kartu po ceni  od 70 e  kao korisnici aranžmana.

 

POPUSTI I NAČIN OBRAČUNA – SOPSTVENI PREVOZ

 • Kreveti su „grčki standard’ u svim vilama.
 • U svakoj od smeštajnih jedinica mogu boraviti onoliko odraslih osoba koliko ima ležajeva.
 • Bez obzira  na manji broj osoba koje ce boraviti u studiu cena po smeštajnoj jedinici ostaje ne promenjena.
 • Kod kupovine aranžmana po smeštajnoj jednici, sva imena putnika koji će boraviti u STD moraju biti navedena u VOUCHERU, ukoliko se na licu mesta pojavi  osoba koja nije navedena u VOUCHERU neće moći boraviti u STD jer joj smeštaj neće odobriti predstavnik.
 • Za SPAJANJE DVE SMENE sa sopstvenim prevozom odobrava se umanjenje  – 5% od cene druge spojene smene.
 • Za SPAJANJE TRI SMENE sa sopstvenim prevozom odobrava se umanjenje  – 5% od cene druge i trece spojene smene.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje  paket  aranžman, koje mogu biti niže ili više od navedenih u tabeli.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ili dva deteta do 6 godina u jednom  zajedničkom ležaju.
 • U slučaju da neke od osoba koriste pored sopstvenog prevoza i bus prevoz, u tom slučaju plaćaju RT bus kartu po ceni  od 40 e  kao korisnici  aranžmana.

 

PRIMENA JEDNOG POPUSTA ISKLJUČUJE SVE OSTALE POPUSTE ILI AKCIJE

 

PROGRAM PUTOVANJA – PAKET

1.  dan – Beograd ili Čačak, Beograd sastanak na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, iz Čačka sastanak na parkingu Roda Centra, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 11. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 12. dan napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 18.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 13. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00h . KRAJ USLUGA.

 

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ

1.dan – 11. Dana  boravak u izabranoj vili odnosno izabranom mestu  – letovalištu. 11 – dan je i poslednji dan boravka. Napuštanje std ili app najkasnije do 09,00 časova. Odjava kod predstavnika agencije ili ino partnera i predaja ključeva od smeštajne jedinice u kojoj su putnici boravili. KRAJ  USLUGA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u eurima, a plaćanje isključivo u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke  Unicredit banke, na dan uplate.

 

UKLJUČENO U CENU:

Autobuski prevoz visokopodnim – turističkim autobusom, kod paket aranzmana. Boravak od 11 dana (10 noćenja) sa izabranom uslugom, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

TRAJEKT UKLJUČEN U CENU  za  OBA SMERA

 

NIJE UKLJUČENO U CENU:

Međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi, usluge koje nisu predviđene programom i troškovi

Fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera – MITA TRAVEL, koriscenje AC – doplata na licu mesta u svim vilama  5 eura dnevno po uređaju.

 

NAČIN PLAĆANJA:

U celosti prilikom kupovine aranžmana, uz primenu popusta za plaćanje u celosti ukoliko u tom trenutku postoji takav popust.

30% PRILIKOM REZERVACIJE , OSTATAK DO POLASKA 15 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA U JEDNAKIM MESEČNIM RATAMA.

POPUSTI i akcijske cene će se plaćati  onako kako je na samoj akciji  definisano i primenjuju se od i do datuma koji je naveden.

 

PREVOZ:

ZA SVE KORISNIKE ARANŽMANA DODATNO SEDIŠTE 40 EUR

ZA SEDIŠTA PO IZBORU – DOPLATA PO SEDIŠTU JE 10 EURA, putnik može birati od trenutno raspoloživih slobodnih sedišta

 

CENA BUS PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ BEZ OBZIRA NA UZRAST:

NOVI SAD  kod lokomotive  oko 15,00

95 EUR – prevoz u oba smera

70 EUR – prevoz u jednom smeru

 

BEOGRAD sa parkinga preko puta BUVLJAKA  oko 17,00 ; ČAČAK  sa parkinga Roda Centra oko 17,00

80 EUR – prevoz u oba smera

55 EUR – prevoz u jednom smeru

 

 NIŠ  sa parkinga TEMPA oko 21,00

75 EUR – prevoz u oba smera

50 EUR – prevoz u jednom smeru

 

 

Uz cenovnik važe opšti uslovi putovanja organizatora.