BUDIMPEŠTA – Vikend – 2016.

 PAKET ARANŽMAN – 3 DANA – BUS PREVOZ + SMEŠTAJ

 

Svako ko je barem jednom posetio ovu lepoticu na Dunavu zasigurno je morao ostati bez daha. Božanstvenim mostovima povezani, Budim i Pešta spajaju se u savršenstvo zvano Budmipešta. Budimpešta, ‘kraljica Dunava’, grad mnogobrojnih termi i bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine, rascvetana u proleće, mesto je koje se treba videti.

 

1. DAN BEOGRAD – BUDIMPEŠTA
Postavljanje autobusa u 23,30 cas, polazak u 23,45 časa parking preko puta “buvlje” pijace . Vožnja preko Novog Sada i Subotice uz usputno zadržavanje na novosadskom putu. Nastavak puta prema Budimpešti preko graničnog prelaza Horgoš-Reszke.
2. DAN BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada. Odlazak na Trg Heroja. Obilazak spomenika “Milenium”, arhitektonskog kompleksa sa dvorcem vojvode Hunjadija i parka “Liget Varoš”. Po završenom obilasku odlazak do Budima. Razgledanje Trga Svetog Trojstva, crkve Mateje Korvina, ribarskog utvrđenja i kraljevske palate. Nakon završenih obilazaka povratak u centar grada u Vaci ulicu. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Nakon individualnog razgledanja grada smeštaj  u hotel. Mogućnost odlaska do tržnog centra IKEA-e. U večernjim satima moguće fakultativno krstarenje Dunavom uz razgledanje Budimpešte pod noćnim svetlima. Moguća organizacija fakultativnog odlaska na večeru uz muziku u čardi (restoran sa nacionalnom mađarskom kuhinjom i muzičko-folklornim programom). Noćenje.
3. DAN BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak za Sent Andreju fakultativno. Obilazak simpatičnog baroknog gradića na obali Dunava. Razgledanje Trga Vuka Karadžića, rodne kuće Jakova Ignjatovića, srpskih crkvi (Saborne i Preobraženske) i krsta kneza Lazara.
Nakon završenih obilazaka oko 14:00 povratak u centar grada i nastavak puta prema tržnom centru CAMPONA i obilazak Tropikarijuma gde je na veoma zanimljiv način prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Polazak ka Beogradu oko 16:30 časova sa usputnim pauzama i graničnim formalnostima. Dolazak u Beograd u  večernjim časovima oko 23.30h. Kraj svih usluga.

 

Termini putovanja:

Cena:

24.06.-26.06.2016.

35 €

15.07.-17.07.2016.

35 €

05.08.-07.08.2016.

35 €

02.09.-04.09.2016.

35 €

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (full oprema, klima, tv, video,dvd,mikrofon)
 • Smeštaj u hotelu DANUBIUS HOTEL FLAMENCO****  na bazi jednog noćenja sa doručkom (american buffet –  samoposluživanje), korišćenje bazena, saune i fitnesa….
 • Usluge turističkog vodiča
 • Troškove organizacije programa

 

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:

 • Krstarenje Dunavom – 12 €
 • Krstarenje Dunavom uz večeru sa muzikom – 30 eur (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
 • Večera uz muziku u čardi – 18 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
 • Obilazak Sent Andreje – 10 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
 • Tropikarijum – 12 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
 • Inostrano zdravstveno osiguranje ( 450,oo din po osobi)
 • Doplata za 1/1 sobu 20 €
 • Nepomenute usluge i individualne troškove
 • Poseta tržnom centru IKEA 6 €

 

NAČINI PLAĆANJA:
Gotovinski: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 5 dana pre početka aranžmana
Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD)
Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 30% prilikom rezervacije, a ostatak  u dve jednake mesečne rate čekovima građana datumiranima 15-tog u mesecu uz obezbeđenje plaćanja (deponovanje minimum 10 dana pre početka aranžmana)

Aranžman plativ isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Alpha bank na dan uplate.

 

OPIS HOTELA: Danubius Hotel Flamenco 4* je okružen Budimskim brdima i nalazi se u mirnom parku sa malim jezerom. On nudi besplatan pristup svom wellness i fitnes centru sa zatvorenim bazenom. Sve sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV. Dobra mađarska i internacionalna kuhinja, uključujući i vegetarijanska jela, služi se u restoranima i na letnjoj terasi. Klavirska muzika uživo može se čuti u kafiću Columbus u večernjim satima. Do centra Budimpešte možete lako doći javnim prevozom.

 

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Takođe usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika može doći do promene cene fakulative uz saglasnost prijavljenih putnika.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

 

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,…… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne..

Aranžman rađen na bazi minimum 50 putnika.
Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora